torsdag 22. desember 2011

SnorkelKidnapping: Fikk sokken i øyet

 For litt mer enn et år siden fikk Brita og Runa en hyggelig overaskelse da de ble satt for bind for øynene og bedt ut på middag. Turen og middagen foregikk i Madrid ... mitt i julestria. Vi dro vel rundt 15. desember og de syntes alt var bra, men timingen i forhold til jul kunne vært bedre.

Derfor fant vi ut at vi måtte la de få tid til julestria i år og de fikk først sokk i trynet med dykkemaske utenpå 22. desember. Mon tro hvilke tanker som for gjennom hodene på de to bedre halvdelene når de satt i bilen på vei til å "spise ute" ...

- Men jeg er ikke ferdig med alle julegavene
- Hvor skal vi, vi kan jo ikke være borte julaften
- Hva med barna, hvor er de?
- Jeg skal på jobb i morgen



Var bare noen av spørsmålene vi fikk fra baksetet. Etter en tre fire runder i rundkjøringer, noen stikk veier med gjennomkjøring forbudt mente jentene vi var i Moss. Den fryktet til og med at vi var på Jeløya og de måtte dykke. Lettelsen var nok stor da de fikk ta av seg masker og oppdaget at de stod utenfor Ristorante 24. Stedet var stengt, men det ble en utsøkt middag på Cafe Oliven i steden.



Dermed smilte alle tilfreds. Tror nok jenter, gutter, barn og GyltePetter er fornøyd med at vi holdt oss hjemme i Son denne julen. Så fornøyd var Brita at Roger'n fikk tilbringe kvelden med Punen sin og nå begynner det virkelig nærme seg noe for den karen.



Minner forøvrig om dykk 3. juledag. Kanskje med Kaptein som vet hvor fisken står. Gi beskjed, vi trenger å vite hvor mange vi blir med tanke på båt, ikke båt.

Klare:
  • GyltePetter
  • Skybert
  • FlyndreFredrik

1 kommentar:

  1. He-he, dere kan knepene!
    Håper kunstverket blir/er klart til romjulsdykk, gleder meg til å se den i sitt rette element.
    God jul! Dykkes i romjula!

    SvarSlett