mandag 20. februar 2012

Perfekt vinter-søndag

Sted: Krokstrand
Dato: 19. februar
Vanntemp: 1 grader
Sikt: 4 meter
Dykkere: Nils Petter, Roger, Rune og Fredrik

En deilig søndag med plussgrader og sol, startet akkurat slik den bør ... i alle fall for noen. Oppvarming i varmt vann i Grevlingen svømmehall. Lek med legobygging på bunn av bassenget var populært både blant store og små fridykkere.

Etter en god lunsj, bar det rett til Krokstrand. Med oss hadde vi fått både bedre og enda bedre halvdeler. Ved, pølser, kaffe og kakao var også med i sekken.

Snorkelutstyret var allerede påført hjemme og bilturen ble av den hete sorten. Men så var det duket for høydepunkt 1 (For Roger og Fredrik i alle fall). Dra hapunene ut av fuderalet. For noen verk ;-)


Etter litt spytting i maska og vassing på stranda, baklengs selvfølgelig, var det klart for høydepunkt 2. Sjøsetting av harpunene. Begge var fornøyd med oppførselen i vannet. På en dag der høydepunktene lå i kø, til tross for lite liv i fjæra, kom neste høydepunkt (nummer 3) rett etter runding av molo'en. En helt grei krabat lå på bunn, og harpunen skulle avfyres for første gang. Skuddet satt akkurat der det skulle. Harpunen fungerer i alle fall for undertegnede. Enten siktet jeg godt og harpunen gikk rett, eller så siktet jeg dårlig og harpunen gikk så skeivt at skuddet ble rett. Til meg passet den perfekt.


Høydepunkt 4 må definitvit være bålkos med flyndre i panna og kaffe i koppen. For ikke å snakke om det hyggelige selskapet. En perfekt vinterdag i sommerparadiset, Son ..... Krokstrand er vel kanskje litt i grenseland, men vi legger det for våre føtter.


Respekt 1: SnorkelHekkel med 1,5 timer i det kalde vannet iført 5mmm drakt.
Respekt 2: GyltePetter med ultrahurtig levering av videoprodukt og velvillig filming.
Respekt 3: Skybert og FlyndreFredrik sine håndverk.
Respekt 4: Barn og voksene som bidro til det sosiale, mens SnorkelPikkene koste seg i vannet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar