lørdag 8. november 2014

FriDykkerNatta

Sted: Krokstrand
Dato: 6/11
Vanntemp: 10 grader 
Sikt:  5-6 m
Dykkere: Nils Petter. Christian, Bjørn Erik 2 og Fredrik 

Så var dagen her igjen, det vi vel si kvelden egentlig. Diversnight stod på programmet og I likhet med fjoråret, kjørte vi dobbelmoro. Først med barna inne i Grevlingen, der hele 13 glade barn møtte til mørklagt basseng. Direkte etterpå gikk turen til Krokstrand. Gylta og Flyndra ankom først og etter et besøk på samme strand mandag, var forventingene til brunt vann høye, men som kjent det er håp i hengende nordavind.

Vi ble gledelig overrasket. Sikten var ikke bare grei, men rent ut god. På grunna var det nok litt grums, men litt lenger ut, så vi helt greit bunn på i hvertfall 6 meter. At månen var på plass, ga oss den perfekte rammen. Etter en liten runde i bukta kunne vi konstantere at fisk var det nok av, og jammen hadde vi ikke også fått besøk av to andre godgutter. Bøya og Reka fant veien til flatland. Etter en herlig entre i vannet var alle fire klare for FriDykkerNatta. Turen gikk nordover og vi kom over både tre, fire og 14 sjøørret, en god del flate og noen småtorsk. De store som vi hadde tenkt ta med oss hjem, holdt seg hjemme hos seg selv i steden.




Et herlig dykk og sikten var såpass bra at det har blitt bestemt at det SKAL dykkes i løpet av helgen. FETT ville enkelte si, og Flyndra er ikke lei seg for det. For FETT må til om maska skal bli tett om dagen. At vi ikke er sponset av Chesebrough er faktisk underlig.


Dagens selfie (om man ser bort den forrige):

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar