søndag 22. august 2010

Tommelen opp for Line

Sted: Brevikbukta
Dato: 22/8
Vanntemp: 17
Sikt: 1,5m
Dykkere: Line og Fredde
Kommentar:Det så lenge stygt ut for Viggo, men plutselig dukket Line opp. Først med kommentar på hjemmesiden, så med tekstmelding morgen etter. Her var det en som var klar for en dukkert.

Som avtalt møttes vi i Hulvika, men siden Line og jeg kan være litt late, spesielt klokken 08.00 på en søndag morgen, og bommen var stengt, snudde vi bilen og kjørte til Krokstrand. Der var jævla mange av de mindre hyggelige manetene og tillegg var vinden relativt sterk. Bilen ble nok en gang snudd og denne gangen var det bryggfa på Kjøvangen som stod for tur. Vi fikk aldri oversikt over antall maneter der, men det var i alle fall like mange fiskere her som det var maneter på Krokstrand. Brevikbukta neste.

Litt lett stripping på Svaberget til terasseleilighetens kikkerter's store forskrekkelse og ut i vannet. Fy svarte banan for en sikt. Vi så ingenting ... dvs det var ca 1 meter sikt under vann. Kanskje 1,5 med godvilje. Skuffelsen var stor, men Line hadde sett at det var bedre sikt lenger ned. Dit lurte hun meg. Ned i møkka bokstavelig talt. Når vi kom ned mot bunn stanga vi hodet i et stort rør. En telefon senere på kvelden bekreftet misstanken om at dette var et godt gammeldags møkka hull.
- Broren min dykket der for å utføre et oppdrag, han filmet det hele og kunnne bekrefte at på enden av overløpsrøret til pumpestasjonen ligger det en haug med dritt, ble vi fortalt.

Når det er sagt. det er gjort mange utbedringer på opplegget og det skal visstnok være bra. Vi får nok tro at sikten og fargen denne gangen kom fra Såna.

Kaffe smakte uansett godt og tross skuffelsen var det deilig å være ute.

Mandag er det ny runde.

Bildene:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar