onsdag 13. juli 2011

Hoppende moro

Sted:  Kjøvangen
Dato: 12/7-11
Vanntemp: ca 17 grader(?)
Sikt:  1,5-2 meter
Dykkere: Linda, Nils Petter og Fredrik

Kommentar:
Etter et litt langt opphold fra dykkingen klødde det virkelig i malepenselen til undertegnede etter å få litt vann i maska igjen. Planen var klar etter at jeg traff Nils Petter på isjakt i den gule kiosken lørdag. Mandag formiddag skulle vi ta vann over hodet. Mandag formiddag ble til tirsdag ettermiddag. Klokken 1600 ble til 1700 og 1800m før vi møttes 1900, det vil si med litt bunkring i kiosken ble det 1915 og innen jeg hadde fått på meg drakta hadde NP tømt bukta for Bergylte. To fine ble det på han, mens Linda assisterte med retningsviser og dugg i maska.

Ikke tro det var noen mindre stas å komme seg i vannet av den grunn. Og vann i maska som jeg hadde gledet meg til å få uteble totalt. Vaselin i skjegget fungerer faktisk vanvittig bra. Helt tett maske, helt duggfri maske ... og jeg som nettopp har bestilt meg en ny maske ... hvorfor i svarte banan skulle man det?

Vi fikk testet den eldgamle dybdemåleren til fatter'n og plukka opp makse og snorkel etter en glepphendt hyttenabo. Etterpå var det hopping fra femmer'n. Linda var tøffest og startet ballet med et perle hopp som en vær Snorkelpikk ville missundt. Rett som en påle.

Dykk, hopp og moro gjorde sitt til at ingen av oss er noe mindre klare for flere dykk. NP har allerede lansert torsdag ettermiddagen som dagen da vi tømmer Hulvika for spiselige greier.

Bilder:

1 kommentar:

  1. Leste et sted at litt babyolje i vann også er en god oppskrift for å få på seg drakta. Hi-hi! Blir litt suspekt innhold i dykkebagen: vaselin og babyolje...

    SvarSlett