fredag 15. juli 2011

Masse fisk, fire hummer to ål og en havfrue

Sted:  Hulvika
Dato: 14/7-11
Vanntemp: ca 18 grader(?)
Sikt:  3-5 meter
Dykkere: Linda, Nils Petter og Fredrik

Kommentar: 
Det lovet godt da vi ankom Hulvika og sikten så slettes ikke værst ut. Som vanlig var jeg noe sent ute og gjorde mitt beste å drøye tiden i telefonsamtalen med NP, som var klarere enn en glassmanet for vannet. Hvor har det forresten blitt av glassmanetene. Har de alle fått hår nå eller ... ja altså brannhår. Faen det svir på leppa. Tilbake til drøyingen. Det hjalp kanskje litt, men ikke nok. Før jeg hadde fått av meg shortsen var NP klar for å bløgge sin første fisk. Makan ...

Sikten ble gradvis værre da bølger og strøm kom, men fortsatt mye bedre enn vi har hatt på en stund. Havfruen Linda kom også fartene, som vanlig enda senere enn meg ... eller kanskje ikke som vanlig. Denne gangen fikk vi henne ned på dypet og uten dugg på maska. Herlig jobbet.

Det ble god fangst og hele 5 Bergylter ble funnet greie nok til å komme til land. Vi så en haug andre og sikkert mange tredje også. I tillegg fikk vi en makrell, men siden den døde før slynga traff den, lot vi krabbene få den. To fine, grå ål ble observert (den ene på film) og fire hummer.

Herlig dykk og det blir garantert flere. NP er klar, Linda er klar. Fredrik er i Spania og Roger i Corsika.

Dagens sitater: 
Tallet er 14, det var lett.

Bilder:

5 kommentarer:

  1. Nok en gang et knalldykk!

    Kysset en brennmanet, det gir egentlig bare en ekstra liten piff til opplevelsen.

    SvarSlett
  2. Vaselin og babyolje i baggen, kyssing av brennmaneter og havfruer på bunn. Legger man til Linda's nye lovforslag, som i og for seg ble klubbet gjennom i går ... blir dette bare værre og værre, eller bedre og bedre. Det klubbede lovforslaget lyder:
    All påførsel og avførsel av dykkedrakt skal skje uten noe under. Altså kommandodrakt. For de som fortsatt ikke skjønner. Man skal oppholde seg naken i dykkerdrakten.

    SvarSlett
  3. Fetere blogg skal man lete lenge etter :)

    SvarSlett
  4. he he.. da er lovforslaget mitt vedtatt ;-)

    Takk for moro dykk i går!!

    Linda

    SvarSlett