mandag 29. august 2011

Bølger, hopp og dykk

Sted: Kjøvangen
Dato: 28. august
Vanntemp: ca 17(?) grader
Sikt: 2 meter
Dykkere: Sofie, Josefine, Oscar, Kasper, Jørgen, Nils Petter og Fredrik

Kommentar: Det ble ikke like stor mønstring som først antatt. Flere av de som varslet mulig oppmøte fant det umulig. Likevel, 7 stk, delvis 8, i vannet var slett ikke værst på en slik da. Det blåste katter og bølgene inn mot brygga var av en størrelse vi er uvant med her inne i Oslofjorden. Sikten var som i glomma, men tro ikke SnorkelPik(k)ene hang med hodet av den grunn. Fangsten uteble denne gangen, men vi sitter igjen med mange glade unger.

En takk til Moss Undervannsklubb som lot oss låne drakter. Det koster oss nok dyrt, for nå er det flere som ønsker seg slike. Oscar og Kasper hoppet litt fra brygga og 3'ern og 5'ern, før de tok på seg maska og dro på safari. Josefine og Sofie ventet til etter gutta var ferdig, men da ville de ikke gi seg heller. Dagen ble avsluttet med hopping fra 3'ern alene. Respekt, jentene er jo bare 6 år gamle ;-)

Ludvig syntes det var litt unfair at ikke han hadde drakt og maske. Sa bastant til far: - Jeg skal dykke ... og vasset ut i vannet med klærne på ;-)

Bildene:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar