onsdag 3. august 2011

Ny SnorkelMoro i vika

Sted: Hulvika
Dato: 2/8-11
Vanntemp: ca 21 grader(?)
Sikt: 1 meter i overflaten, bra under 5-6 meter
Dykkere: Nils Petter, Roger, Roffe, Marius, Tanja og Fredrik

Kommentar:
Denne gangen ble oppmøtet slik det bør være når SnorkelMoro står på menyen. Skuffelsen var dog relativt stor når vi så det rustbrune vannet i Hulvika. Men det er klart vi måtte uti, dessuten var vi beæret med besøk fra Sørlandet. Marius og Tanja er nok, tross elendig sikt og trøbbel med snorkelen hektet etter dette. Og det er nok ikke umulig vi har to nye SnorkelPik(k)er på gang.

Av fangst ble det ikke all verden, men det nye våpnet til Roger'n gjorde at han fikk sin første fangst som ble tilbredt til kveldsmat. NP går aldri tomhendt hjem og hentet opp en blåstål av god strørrelse. Sistnevnte kom også opp med en hummer, som pent ble lagt tilbake på plass.

Nok et herlig dykk med en herlig gjeng. Og pass opp for de nye sprekingene. Mens vi dødelige pustet i bakken og tok en kaffe trente de ytterligere med spurtsvømming under vann. Moro.

På grunn av flere blinkskudd klarte vi ikke å velge kun et bilde denne gangen. Da er det iallefall bevist at Linda sin regel ble etterfulgt til punkt og prikke, bare synd hun ikke fikk vært med ... og så var det vel litt bra at våre nykommere ankom litt forsinket og ikke ble skremt vannet av ;-)

Bilder:

2 kommentarer:

  1. God stemning i hulvika med snorkelpikkene! Si ifra når det er opptaksprøve :D

    Utrolig bra bilder, forresten :)

    Marius

    SvarSlett
  2. He he ;-) liker å se regelen min blir holdt ;-)

    SvarSlett