mandag 1. august 2011

God sikt og fangst i Hulvika

Sted: Hulvika
Dato: 31/7-11
Vanntemp: ca 21 grader(?)
Sikt: 5 meter
Dykkere: Nils Petter og Fredrik

Kommentar:
Det var mange som hadde meldt sin interesse og deltagelse denne søndagen. Dessverre eller heldigvis var det bare NP og Fredrik som kjente sin besøkelsestid.

Vi lar unnskyldninger som dunkende hodepiner, kortpustethet og mødre ligge, og fokuserer på dykket.

Herlig sikt i Hulvika denne dagen.  Møtte en boblemann som hadde tatt to flotte torsk, men de lå på 21 meter. Hverken NP eller jeg var klare for slike kraftanstrengelser ennå, men han tipset oss om stim av "Lyr eller noe" langs venstre siden. Vi så en del av stimen, jeg syntes det liknet mest på hvitting. NP fikk med seg et eksemplar opp for verifisering. Noen som er sikre i sin sak? (sjekk bildene som kommer i løpet av kort tid).

Det ble god fangst og Fredrik fikk med seg 2 virkelig store Berggylter, i tillegg til en litt mindre og en blåstål. NP fikk i tillegg til hvittingen en middels Berggylte. Vi plukket også med et nett med Blåskjell som gikk til fiskesuppa hjemme hos meg og hos Roffe stod de alene for middagen. Kanon godt meldes det fra begge hold.

Det morsomste var kanskje når en gjeng med 5 bobleblåsere hadde kommet opp fra sitt dykk og de spaserte bort til oss for å se på fangsten; " Oj, det var god fangst", selv hadde de plukket en middels og en liten flyndre ;-)

1 kommentar:

  1. Nok et kongedykk!!
    Jeg har begynt på hverdagslivet over vann, men er mer enn klar for ett eller flere ettermiddags/kveldsdykk denne uka, fra ca kl 1700 og utover.

    Dykkes!
    -np

    SvarSlett