torsdag 18. august 2011

Når kona er borte, danser SnorkelPikken i vannet

Sted: Brevikstranda
Dato: 17. august
Vanntemp: 17 grader
Sikt: 2 meter
Dykkere: Marius og Fredrik

Kommentar: Onsdag, sånn rett eter ferien, er for de fleste en arbeidsdag en helt vanlig arbeidsdag fylt med stress, mas, jag og kjappe lunsjer. Men nettoppen lunsjen er viktig. Kasnkje spesielt for en med sosiale behov litt over snittet og kontor hjemme.

Da den bedre halvdel foreslo å ta med barn en tur til Moss, var hverken protester eller forslag om medfølgelse fra min side. Så fort døren smalt igjen, hev SnorkelPikken seg på telefonen.
- Vi må ha lunsj, det er fisk i havet, var den korte beskjeden jeg ga en sovende Marius. Han var ikke sen om henge seg på, til tross for av vi snakket frokost for den karen.

Turen gikk til Brevikstranda og det hele var særs idyllisk. Nyfrisert gress og relativt nyinnkjøpte benker var på plass. Også denne gangen satt Rødspetten allrede før makker var skikkelig i gang. Sikten vi så inne ved land viste seg å være et triks for å lure oss uti. Foruten rødspetten, ble det et par Sandflyndrer og en sparkesykkel.
Nok et fint dykk, til tross for at vi har hatt bedre sikt. Brevikstranda var nok av de kjedeligere. Mye sand og enda mere sand.

Utstyr var skylt og hengt bort innen katten var hjemme og ingen merket at jeg prioriterte oppold under vann til lunsj.

Bilder, kommer flere om ikke lenge:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar