torsdag 11. august 2011

Fisk på parkeringsplassen

Sted: Kulpe
Dato: 10/8-11
Vanntemp: ca 20 grader
Sikt: 1,5 meter
Dykkere: Nils Petter, Roger og Fredrik

Kommentar:
Det ble bestemt at tirsdagens dykk skulle foregå i nabokommunen ... ja nabofylket rett og slett. Kulpe skulle utforskes og ruta ble lagt rundt Kulpeholmen.

Tilgangen til stedet var til å rope hurra for, vel og merke etter at vi brøyt alle regler og kjørte gangstien ned :-) Parkering 3 meter fra vannkanten, gjorde at vi var truseløse rett utenfor bilene.

Undertrgnede kom først i vannet og rakk ikke engang trekke pusten før kveldsmaten var sikret. En grei Skrubbe ble hentet opp fra grunna. Tidenes kjappeste fangst. Det var mye strøm da vi gikk i vannet, full av rutine startet vi motstrøms og svømte nordover og rundt holmen. Vi visste jo at det ville bli stillere når vi skulle svømme nordover fra sydspissen av Kulpeholmen.

Det var fine formasjoner, men også masse sandbunn rundt hele holmen. På vestsiden ble det brattere og dypere. Der fant vi også de velkjente Berggyltene. Tre store eksemplarer ble hentet opp av NP. Tilbake på innsiden mot land hentet Roger opp en skrubb, mens jeg plukket med meg en rødspette fra grunna. Vi lot masse være igjen til senere dykk :-)

Nok et flott dykk, til tross for elending sikt de 4-5 første meterne.

   



2 kommentarer:

  1. ...og ja, jeg ble litt furt når jeg trodde på at Roger ikke hadde mer batteri på kameraet sitt... :-)
    Kongedykk, igjen!

    -np

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett