onsdag 17. august 2011

Nytt sted, samma gamle grumset

Sted: Kjøvangen (Vadbakkveien)
Dato: 16. august
Vanntemp: ca 20(?) grader
Sikt: 0,5-1 meter
Dykkere: Marius, -lillesøster og Nils Petter

Kommentar: Med Marius som guide fant vi veien ned til det hittil mest ekslusive utgangspunktet for SnorkelMoro.  Privat platting/brygge, med dertilhørende svær båt med diger motor og diverse morsomheter å henge etter båten. Men det var ikke morro over vann som var meningen med denne turen, vær og vind burde gjort sitt til at sikten skulle vært upåklagelig, det så ikke så værst ut inne ved land, men etter å ha sklidd inn i drakta, og dukket under, var det et annet syn som møtte oss, -eller mangel på syn.  Allikevel, artig sted å dykke, -sandbunn med flere store steiner, skjær og groper.  Hadde sikten vært bedre ville det garantert gitt bedre uttelling med harpunen. Så en del Berggylter, men for sent (og for små) til å få inn ett skudd.
Til tross for dårlig sikt (det ble bra fra ca 10 meter og nedover) ble dette nok et herlig dykk. (Tror faktisk det ikke er mulig at et dykk blir mindre bra en herlig!)

Dagens sitat: Marius, noe kald etter ca 1 time i vannet: "E-e-er d-du v-v-varm? J-jeg må f-få meg e-en o-open-cell d-drakt"

Bilder: kommer(?) (faren din tok noen bilder, Marius?)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar