søndag 10. juni 2012

Løskrutt

Sted: Bevøykollen
Dato: 09.06.12
Temperatur: 15 grader
Sikt: 4 meter
Dykkere: Nils Petter og Fredrik

Superlativene sitter løst hos SnorkelGjengen og i fare for å gjenta meg selv til det kjedelige, må jeg hente frem ord som fantatisk, vanvittig og perfekt. Fantastisk at vi har lett tilgang på båt. Fantastisk å være ute og tillegg gjøre det vi liker. vanvittig flotte forhold. Vanvittig mye fisk. Perfekt start på dagen. Prefekt avslutning på turen.
Tidlig lørdagsmorgen, mens de fleste fortsatt drømte om nabokona eller makrell i tomat, ringte SnorkelKlokka. 05.45 sildret det i kaffekjelen og 06.00 var SnorkelTaxi'en helt i rute. Suzuki'en vi hentet hos Christian Hallan startet på første drag og til tross for at makrellen fortsatt sov ble det en finfin tur ut til Bevøykollen, via Kjøvangen. Forholdene der ute var ikke så flotte som yr hadde forespeilet oss. Det var ikke mye som minnet om flau vind. Bølgene var krappe og sinna. Havets vrede lå under oss.

Da var det godt å tøffe inn til nordsiden av Bevøya og ankre opp på en strand så stille og idyllisk man kan få det. I Son skinner sola alltid. Det gjorde den også på lørdag.

 Flotte formasjoner ga oss nok av Gylter til at søndagens SnorkelSuppe er bankers. Drøye to timer i vannet ble feiret med kaffe og en hyggelig hjemtur. For å runde av på den nevnte perfekte måten, dro vi like godt i land, eller ombord, tre fine makrell på samme drag. Vi håper å forsette å skyte med løse superlativer.


Vanvittig, fantastisk perfekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar