onsdag 11. mars 2015

Avtalen i boks og kattene hadde blåst vekk

Sted: OBOS-stranda
Dato: 10/03
Vanntemp: 4 grader 
Sikt:  3 m
Dykkere: Nils Petter, Christian og Fredrik

TIrsdag var det duket for et spennende samarbeidsmøte mellom Son Båtforening og Soon Fridykkerklubb. Derfor bestemte ledern i klubben og feire møtet sammen med nestleder og andre interesserte uansett utfall. Utfallet var bra, såpass bra at vi falt rett i vannet etterpå.

Reka stilte med SnorkelBil av skikkelig merke, og plukket opp både Gylta og Flyndra og satte kursen mot vannet. I det vi ankom OBOS-stranda blåste den siste katten dit pepper'n gror .... og lurer du fortsatt på hvor det er, har du ikke fulgt med godt nok på bloggen. Men altså, det hadde løyet og vannet så lovende ut. Det første som møtte Flyndra var en børstemark, etterfulgt av to digre av egen rase (flyndre). Deretter svømte jeg innom 2 knurr, et par flate til, 5-6 ørret og en torsk, for ikke å snakke om krabber og eremitt. Pokker ... det har faktisk blitt vår. 4 grader i vannet avkreftet kanskje dette, eventuelt dempet entusiasmen eller i beste fall ertet frem den herlige prikkende føelsen i fingre og tær som kommer til liv igjen.




Resten av turen ble som den startet. Ingen katter, mange flate, en del ørret og et par torsk. En fin fin feiring av at vi har tatt et steg i retning "klubbhus" ved sjøen. Takk til Reka og Gylta som ville feire med en flat en.

Tar jeg ikke skrekkelig feil, blir vi våte på tæra minst en gang til denne uken.


Dagens Selfie:


Og ikke minst, dagens Skjellfie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar