lørdag 17. juli 2010

SnorkelPikker i vannet

dyNår sola setter inn og blåskjellene er friskmeldt har Roggan og Fredde bestemt seg for å endelig få litt vann i Snorkelen. Vi møtes søndag på et senere avtalt sted. Med oss får vi deilige damer og snille barn. 3 alternative steder har stukket snorkelen frem og pekt seg ut.

Bile
Dette alternativet frister, men da er vi avhengig av båt. Ikke sikkert Dåsa er klar og da må vi finne noen andre å haike med. Blir det Bile blir det garantert blåskjell på bål, hvitvin på flaske (husk polet er stengt i morgen) og telt på bakken.

Hulvika
Ingen båt, ingen Bile ... men bile det kan vi. Bilen til Hulvika er et godt alternativ. God plass til telteene på gresset over stranda. Flyndre, Steinbitt og Hummer i vannet i Hulvika.

Oven
Får vi låne hytta på Oven, kan det friste med Peiskos, sjøutsikt og morgendykk etter Ål og Flyndre. Ettermiddagen brukes til å plukke blåskjell.

Om noen andre vil være med er det jo bare kos. Så langt Roggan, Fredde og damene. Samt aspirant Kaka, som også har med seg drakt, maske og snorkel.

2 kommentarer:

  1. Jeg jobber med konemor, men stiller med båt i morgen ettermiddag hvis det går i boks. Har ikke fått tak i drakt enda, men det får stå sin prøve.

    SvarSlett
  2. Roggan og Fredde tar sikte på å være i vannet ved 13 tiden. Mulig du må hente oss i Hulvika, eller rett og slett joine oss der.

    SvarSlett