tirsdag 28. februar 2012

Alt var perfekt, foruten dykket

Sted: Laksa
Dato: 28. februar
Vanntemp: 2 grader
Sikt: 0,5 meter
Dykkere: Nils Petter og Fredrik


Med strålende sol, tosifret på termometeret og en snorkel invitasjon i baklomma, lå alt til rette for en perfekt tirsdag. Turen skulle gå til laksalandet i håp om å få sluppet gjennom gården med bilen for å utforske vannet rundt blåstua.

Det ble med tanken for det var ingen portåpner å finne. Men det er klart, på en slik tirsdag annen hver uke, må det vannføling til åkke som. Entusiasmen var fortsatt stor da vi sparket unna isflak for å kjøle panna i vannet. Det tok ikke mer enn 3 minutter og Gylta kom opp med en håndfanget flat en. Den ble kost med og løslatt.



Så kom skuffelsen. Vi så jo ikke en dritt. Det vil si vi så mye dritt, men det var på land. Søppel i fleng. Vi samlet enn del i en haug, men her trengs en søppelkasse eller container for å få vekk alt. Hvorfor er det ingen søppelkasse ved den kommunale stranden?



Vi konkluderer med at det var deilig å være i vannet igjen og skiftingen etterpå var den varmeste på så lenge vi kunne huske. Litt kos på isflak ble det tid til, men selve titten under vann kunne vi spart oss for. At kaffekanne var glemt hjemme får vi ta på stress-og-mas-kappa



Det ryktes om vrakpant på søndag for de som er oppegående.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar