mandag 31. mars 2014

Aaah, Morgenstund

Sted: Lunde
Dato: 25. Mars
Temperatur: 4 grader
Sikt: 5 m
Dykkere: Nils Petter, Andreas L og Fredrik
 
Å hoppe i vinterdrakta 0815 en tirsdagsmorgen er sært nok i seg selv. Å hoppe i drakta 0815 en tirsdagsmorgen når det skal dykkes en drøy time senere er en sikker indikasjon på at man har dilla. Ikke at det overrasker oss. Mannen det er snakk om har jo tross alt fått tilnavnet Dilla. God svett mellom beina satt han seg på trehjulingen og trillet ned til Kiwi for å hente piler og møte opp til felles tur til favorittkrakken.

Gylta og Flyndra hang seg lett med. Vi snakker tross alt annenhvertirsdag og det skal ikke legges skjul på at denne morgenstund var gull i grunn. Med sterkt håp om fisk til lunsj og uten en sky på himmelen, var det lett å tenke på Kolbein Falkeid og hans passende visdomsord;
Det er morgen igjen, vesle håp
og verden frotterer seg med nyvasket solskinn.
 

Litt vind var det og sikten var så der i begynnelsen, men den ble bare bedre og bedre. Solen varmet ryggen og rumpa, mens vannet skapte perfekt balanse ved sin nedkjøling av ferskt morgenbrød. Fiskene uteble, med mindre man hadde sett for seg pannekaker til lunsj. De flate var det nok av. Etter en herlig halvannen time i vannet, var det likevel kaffen, stillheten, selskapet, solen og lundekrakken som ble et herlig høydepunkt på en fantastisk start på dagen. Ahhh, morgenstund. Mon tro om ikke dette kan bli en perfekt vår.









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar