mandag 2. juni 2014

Helt propell

Sted: Soon Havn, Sauholmen
Dato: 2. juni
Temperatur: 14? grader
Sikt: 50 cm, mye bedre under 6-7 meter
Dykkere: Nils Petter og Fredrik (Soon Havn), Andreas og Nils Petter (Sauholmen)

Vi kan bare synse om hvorfor, men en propell var bokstavelig talt gått helt av skaftet inne i havna. Det lå ann til å bli en kjedelig båtsommer for en uheldig båteier etter at propellen bestemte seg for å ta en tur på egenhånd. Den hadde vel bestemt seg for at båt kunne være båt, hoppet av i svingen, og la seg godt til rette på bunn etter en snartur noen meter vekk fra der den slapp taket. Der fikk den ikke ligge lenge, to SnorkelPikker tok oppdraget, og fant snurrebassen halvveis begravd i mudderet.


Det er unødvendig å si noe om hva man ikke skal ha under våtdrakten, men hva med når vadebuksen trekkes på, regnes da våtdrakten som truse? Mulig en fluefisker kan gi et svar, i mellomtiden lar vi bildet tale for seg selv.

Selvom sikten nå var blitt utrolig mye dårligere siden i går, var det rett og slett nødvendig å dykke en gang til. Pga at sikten var så rævva, gikk turen fra Hotellet over til Sauholmen. Ved østsiden er det ihvertfall dypt nok til at vi mente vi burde kunne komme under møkkalaget. Det gjorde vi, men ikke før vi sank under 6-7 meter. Da var det helt fint, men mørkt. Heldigvis hadde vi med lykt, og både hummer og gylter ble observert.



Dilla fikk øynene opp for østers. Kledd i svart gummi og med snorkelen på snei, og med et overskudd av vaselin i barten var han såpass klar at han nesten slurpet i seg den amorøse kompisen. Heldigvis, får jeg vel si, ble innholdet slengt til måkene.

 
Dagens Selfie (Son Båthavn):
Dagens Selfie (Sauholmen):


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar