søndag 25. mai 2014

Press, stress eller litt av hvert

Sted: Kjøvangen
Dato: 20. Mai
Temperatur: 14 grader
Sikt: 2 m
Dykkere: Kenneth, Andreas L, Lars, Nils Petter  og Fredrik

Hyppige dykk og invitasjoner til sådanne kan nok av mange oppleves som press, selv om alt selvfølgelig er frivillig. Og denne gangen fungerte til det fulle og hele. Vi må helt tilbake til fjorårets julebord for å finne lignende oppslutning. I tillegg til en ung og blivende debutant, troppet harpunkvartetten opp, både med og uten pun.

Tirsdagstreningen ble lagt ute i det blå, fremfor inne i det gule lyset, men akk så klare vannet. Om det var avresie eller oppmøte 21'ish sås det tvil om, men okke som ble okken bom .... dere husker vel han? "Jeg spiller på en øse, en øse, en øse. Jeg spiller på en øse og heter ...." Brått kimet telefonen både her og der og folk hadde allerede begynt å innfinne seg på stranden i forkant av 21. Hvordan skal 21'ish tolkes da. For meg betyr 'ish'en sånn cirka, men i alle fall senere. For oss vanlige vannkjennere betyr 21'ish før 23. Med andre ord, dette ble stress.

Allerede før vi fant vannet, kunne Bekken fortelle om dårlig sikt, men helt grei fangst. En stor Sjøtunge fikk være med hjem. Først trodde jeg det var modellen min fra forrige Kjøvangdykk, men fikk senere avkreftet det, da vi traff hverandre på bunn mot tuppen av brygga.









Sikten var bare så der og stresset med å komme i vannet førte til at vi i utgangspunktet en time senere ville gått opp uten mørke. Vi drøyde'n en time til og i det vi gikk i land begynte det virkelig å yre. torsk, ørret ål og flate venner ... i fleng. Totalt sett et herlig dykk frem til litt over middnatt, tross laber sikt.

Dagens selfie:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar