tirsdag 20. mai 2014

Tunge tanker

Sted: Krokstrand
Dato: 13. Mai
Temperatur: 9 grader
Sikt: 3-4 m
Dykkere: Nils Petter og Fredrik
 
Fisk på bordet i heimen og andre heimer ga tydeligvis den ringeffekten man hadde håpet og velsignelsen til nok et kveldsdykk satt løsere enn trusene til Britney, Paris og nå sist Malin på filmpremiere. Og takk for det, altså at velsignelsen satt løst. De andre trusene har ikke vi noe med å gjøre, dessuten er det jo en vedtatt regel hva som er lov og ikke lov i en våtdrakt.
Turen denne kvelden og etterhvert natten gikk til Flatland, eller Krokstrand om du vil. Og her var det både liv og røre, ja helt fra man la snuta i bløt. Den ene torsken etter den andre og ikke minst den andre ørretten etter den tredje. Man kan få litt Tunge tanker av nettopp det. Spesielt når det svømmer mellom beina på deg, så laksen skvetter. Ikke det at de er skumle. De er bare store og det i seg selv er ikke skummelt, men forbanna irriterende. Ørret er mildt sagt DIGG, men ikke lov .... Er're mulig? Mens polakken (ikke noe vondt om han eller polakker generelt altså) på brygga kan stange inn den ene etter den andre.

Vel vel, tunge tanker kan løses. Hvordan? Sjøtunge heter de ... havets delikatesse. Det sies at de er så digg at selv om kiloprisene er på hummernivå, velger fiskerne å beholde fisken selv. Vi hentet med oss to av det ubeskjedne slaget. Vi lot flere, litt mer beskjede. ligge til de blir mer frempå.

Et herlig dykk .... igjen, og det ryktes til og med at det er en film på gang :-)

Dagens selfie (som understreker det jeg alltid har visst. Jeg er ikke mulig å se i cammo drakta. Skulle bare ønske jeg hadde cammo snorkelen til Sjøstjerna):


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar