fredag 31. januar 2014

Galskap på årsmøtet

Sted: Sonstranda
Dato: 30. Januar
Temperatur: 1 grad
Sikt: 6 m
Dykkere: Nils Petter og Fredrik 
 
Når det kalles inn til årsmøte i en fridykkerklubb, er det inneforstått med kjølig stemning deler av møtet. Tradisjonen tro ble det SnorkelTaxi på jakt etter gode forhold. I vår søken etter en egnet plass, som dårlige gummidekk klarte å ta oss frem til, passerte vi en jogger kl 22.15. Man må være passe ivrig for å være ute å jogge SÅ sent i SÅNN snøvær, kom det fra Gylta. Allerede før sist ord var sagt, bet han seg i tunga. Som kjent, lagt kort ligger .... vi skulle jo bare ut å dykke i snøføyka på omtrent samme tid. Snakk om Dilla.



Godt inspirert av Per Kvalvik sine små visdomsord;
Vær litt gal
mens du strever,
for alle dør,
men ikke alle lever!


Fant vi det lurt å gå i vannet før vi skulle streve oss gjennom årsmøtet til Soon Fridykkerklubb. Bilen med de dårlige dekkene, taklet ikke veien til Krokstrand og siden samme bil også har dårlig batteri og kun starter sporadisk, fant vi det lurt å holde oss i nærheten av klubbhuset. Sonstranda ble stedet. Veien ned var lett, og til alt overmål delvis måkt. Veien ut i vannet var lett og sikten var konge. Lyktene lyste opp fine områder med skjell, sand, sjøstjerner, noen flate og en iPhone. Men dæven det var kaldt som isen i drinken til de med festlige torsdagsvaner.

Foruten de 4-5 flate, ble veien opp av vannet lett den også. Brrrr, da vr det godt å komme seg i vadebuksene og komme seg opp fra stranda, en vei som var betydelig vanskeligere på veien hjem. Treningsøkta satt, bilen startet og vi hadde allerede begynt å glede oss til kaffe og snurrepipperiene fra Anita som ventet i klubbhuset.

På veien bort møtte vi en annen SnorkelPikk. Men han hadde tydeligvis andre torsdagsvaner og det var noe helt annet enn iskaldt vann han hadde dykket i. Vi hadde sikkert like rødsprengte øyne vi, men det var av kulde. Og gangen til denne SnorkelPikken hadde ikke blitt værre av å ha svømmeføtter på, for å si det slik. Ikke hilste han heller, i det vi sneiet Hekken hans på vei til konstruktive beslutninger på nevnte møte.

Kalde fakta fra årsmøtet kommer senere i formell form.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar