mandag 17. februar 2014

Epoxybrekk

Sted: Tronvika
Dato: 15. Februar
Temperatur: 1 grad
Sikt: 6 m
Dykkere: Lars og Fredrik
Dykkeledere: Nils Petter, Andreas og Christian 
 
Det ble mye pussing og filing på Tronvika fra tidlig lørdag morgen. Såpass mye, at Bekken måtte ty til skitne triks for å få seg en pause. Sånn litt etter Sushi'en var inntatt, blandet han en ladning med epoxy, klinte litt på stokken sin og kom med griseriet til stokken min også. Som kjent bør jo epoxy'en få tørke litt før man jobber videre, derfor ble valget lett.

Inn på badet, frem med såpa og på med drakta. Gylta's negative holdninger til sikten ble oversett. Dilla's åpenbare ryggproblemer fikk han ha for seg selv. Mens Christian hadde så mye stokk å jobbe med, at han kunne ikke innvilge seg istid. For istid ble det, selv om isen for lengst var borte, holdt vannet stabil tempratur på forfriskende 1 grad.





Sikten var overraskende bra, men bunnen på Tronvika er vel langt fra spennende. Selv de flate så ut til å ha evakuert den flotte stranda, om enn antagtelig bare midlertidig. En kompis kom vi over og Bekken var ikke mett etter den sparsommelige Sushi lunsjen til Dilla, og gjøv løs. Her ble det egen sushi for å mette kroppen helt.


Som alltid, friskt og herlig. Mer må til snart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar