tirsdag 29. august 2017

Dårlig sikt, moderat moro og mye vind

Sted: Krokstrand
Dato: 28. August
Temperatur: 17 grader 
Sikt: 2-3 m
Dykkere: Andreas, Nils Petter og Fredrik

Gylta, Dilla og Flyndra var fast bestemt på å slå knockout på regnværet tirsdag, og valgte derfor vannkjenning mandag kveld. Vi klare det delvis, men tror du ikke regnet begynte 6 minutter før SnorkelTaxi'en var klargjort for langtur. Krokstrand stod på programmet ....


Turen nesten helt ut gikk veldig fint, men midt i veien på gården rett før Krokstrand, møtte vi på tømmerbilen som terroriserer veien der nede om kvelden. Likevel, SnorkelTaxi, i form av den slanke herlige Ellen, snek seg forbi og etter en skikkelig gruppeklem, var det bare å såpe inn kropper og hoppe i gummien.

Sikten var bare så der, mye på grunn av all vinden og bølgene som var tilstede. Det var masse liv, dog var ørreten nesten borte. Flyndra fikk æren av svømme sammen med et par stykk noen minutter, mens Gylta og Dilla spottet et par av grei størrelse. Mulig de trakk lenger ut og ned for å unngå strømninger fra bølgene. En god del torsk og annen fisk ble spottet, for ikke å snakke om alle de flate. Etter en liten svømmetur inne bukta, dro vi lenger nordover. Dilla og Flyndra holdt seg godt i bølgene, men Gylta hadde glemt å slenge ut kjølen og snudde før han ble sjøsyk. Kjølen fikk han testet først da han kom på land.

Flyndra har fortsatt ikke fått tak på det nye kamera, så dere må unnskylde de dårlige bildene. Neste gang ... neste gang da sitter det, og det blir ikke så lenge til ... Til tross for litt moderat moro, var det atter en gang herlig.Dagens selfie:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar