søndag 27. august 2017

Relativt dødt

Sted: Kjøvangen
Dato: 26. August
Temperatur: 17 grader 
Sikt: 3 m, noe bedre under 10 
Dykkere: Anders og Fredrik

Med ny kar på gang i gang i klubben var det vesentlig å være presis. Første skjær i sjøen var at Snorkelaxi'n ikke kom. Ikke fordi den hadde streiket, men heller fordi SnorkelTaxiSjåføren Gylt var hjemme med Bergnebbene sine. Ellen fikk duge denne gangen også, men det var "litt trafikk" gjennom Son og Flyndra måtte sende en melding til vår nykommer at jeg var rett rundt svingen. Det fikk meg til å tenke ... hva for et merksnodig uttrykk er det egentlig .....


Skal man kjøre rett frem i svingen så kommer man da for svarte banen aldri frem, det skjønner jo en hver snorkel med eller uten maske. Nå skal det sies at det opprinnelige uttrykket kanskje lyder rett rundt hjørnet ... Skal man runde hjørnet må man da også svinge. Så kanskje man skal skrive om hele skiten. Jeg er sving rundt hjørnet ... eller sving rundt svingen ... eller kanskje noe annet er rett.

Uansett, frem kom man og ikke mer enn en haifinne for sent. Anders var en hyggelig kar, som var mer en klar for øke ktivitetsnivået igjen på og under vannflaten. Vi la oss ut i vannet som egentlig så ganske blankt og fint ut. Det var ikke ille, men heller ikke bra. Anslagsvis rundt 3 meter sikt. Det var ikke mye fisk å se. De flate var borte, men i ura sto det noen Gylter og en ørret for forbi ... ellers litt kjedelig. Men det er alltid deilig å skyve tanker til siden og putte Snorkelen i munnen. Det så også ut som Kulefisken koste seg, selv om han gikk på en bihulesmell og måtte blåse seg opp en gang.


Ny runde neste uke .... Flyndra skal i alle fall minst en gang, denne uken ble det to :-)
Kommende vannkjenninger kommuniseres via GroupMe. Å laste ned app'en på mobilen anbefales :-) 

Dykkes
Flyndra

Dagens SkjelfieDagens Selfier:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar