mandag 16. april 2012

Bankett

Sted: Kjøvangen
Dato: 15.04.12
Temperatur: 6 grader
Sikt: 1 - 4 meter
Dykkere: GyltePetter & SnorkelHekkel


Etter endt og bestått fridykkerinstruktørkurs måtte det en markering til. Og selvfølgelig ble det gjort - med det dykk!

Det vil si  - for de av oss som ikke hadde viktigere ting å ta seg av. Som en familie..



GyltePetter og SnorkelHekkel satte kursen mot Kjøvangen så fort vi var hjemme i Son. Drømmen om god sikt og stoor fangst ble raskt knust da vi dukka under. For under overflaten ventet en sikt som ga oss flashbacks til sommerens mange dykk i blinde. Og det vi så av liv var ikke stort.  Det lille lyspunktet var en liten torsk som passerte GyltePetter raskere enn han kunne si " Fersk torsk er jaggu digg kveldsmat..."

Nedslått av de dårlige forholdene, samt den reduserte formen til SnorkelHekkel gjorde at vi raskt satte kursen mot land igjen. Men rett før vi skulle til å klaske føttene våre mot sanden på stranden kom SnorkelPetter på at han jo måtte spise NOE før han la seg. Og dermed var det gjort.
I løpet av tiden det tar å si " varm litt smør i en stekepanne, blansjer litt løk, skjær et par skiver brød og legg disse på tallerken.  Skivene danderes med løken og på toppen av dette legger du to nystekte fileer av selvfisket og lett krydret ..." Ja i løpet av den korte tiden valgte GyltePetter å gå ned på bunn og hente seg en nyyydelig rødspette!



Bra jobba og smakelig måltid!

Men hva Med SnorkelHekkel da? Hva skulle han spise?

Vel, det går rykter om at noen på golfbanen skal ha hørt en mannsperson i en sort bil som suste gjennom alléen ved 19 tiden rope " ALDRI MER GRANDIS TIL KVELDS ETTER ET DYKK. ALDRIIIII!!" 

Ryktet er enn så lenge ikke bekreftet....

Dykkes, SnorkelHekkel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar