torsdag 11. oktober 2012

Hva skjer/skjedde?

Sted: Hulvika
Dato: 10. Oktober
Temperatur: 9? grader
Sikt: 0,5 meter 
Dykkere: Niclas, Fredrik og Nils Petter

Snakk om å bli skuffa! Etter å ha vurdert frem og tilbake, skal-skal-ikke?, er det verdt å jobbe lenger en annen dag? er det lov å hente litt senere enn avtalt? endte 3 SnorkelPikker opp ganske samtidig på parkeringsplassen ved Hulvika. Supergira og forventingsfulle småjogget vi ned mot vannet, men hva møtte oss der? Alt annet enn gårsdagens megasikt. Nå var det grumsete som fy i overflaten. Hva skjer? Hvorfor i all verden var det plutselig blitt slik? Vi har vel egentlig blitt enige om at sikten i fjorden er det umulig å bli klok på...


Allikevel, fra ca 1,5-2 meter og nedover var det klart og fint, og Hulvika er et deilig sted å dykke. Noe også Torsken måtte si seg enig i. Fredrik svømte ganske raskt inn til land igjen, ganske skuffa, men samtidig litt glad for at han med god samvittighet kunne avbryte dykket etter kort tid. Som vanlig ble det fangst på den triggerhappy'e svensken, ingen torsk denne gangen, men en gylte det er lov å være stolt av (etter at han hadde bommet på en man ikke kunne vært så stolt av...)

Så, helt tilslutt tilbake til spørsmålet innledningsvis, hva skjer, eller hva skjedde? Offisielt sett; overhodet ingen ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar