søndag 7. oktober 2012

Flott høstdag

Sted: Krokstrand
Dato: 7. Oktober
Temperatur: 10 grader ??
Sikt: 6 meter 
Dykkere: Niclas, Andreas, Nils Petter og Fredrik

Med nesten blikk hav og herlig høstvær søndag formiddag, var det lett å bestemme seg for at stranden var det eneste naturlige samlingstedet. Denne gangen var det god respons. Hele 4 SnorkelPikker kjente sin besøkelsestid og med seg hadde de 4 unger, to bikkjer og en kanin. En herlig gjeng med andre ord.


Mystery Dick, aka Niclas, hadde ikke helt nok til søndagsmiddag til hele familien og ville gjerne spe på en torsk til. Så tenkt så gjort. Rett ut til enden av moloen, ned til bunn og pang ... eller er det svosj det lyder kanskje. Heretter er navnet mystery dick for alltid slettet og Niclas tildeles det prestisjetunge navnet Torsken.

 Ser man bort fra den hvite hinnen i det øverste laget, var sikten upåklagelig. Det som var merkelig var at alle våre flate venner var borte ... hva skjer? For mye bølger eller for stressende liv å bli utsatt for catch and release uke ut og uke inn. I alle fall ble det nok et kanondykk med en kanongjeng.

 For  undertegnede og Gylta kom høydepunktet på hjemturen. Da fikk vi virkelig plassert våre to compadrer, Niclas og Andreas, Torsken og Blåskjell. På veien møtte vi to eldre damer som tydelig viste tegn til at vi skulle stoppe. Det gjorde vi selvfølgelig og kunne hyggelig forklare de veien til Mørkhøyden. De takket høflig og fortalte om to menn, i hver sin bil med unger, som bare hadde glist til dem og råkjørt fordi uten å gjøre tegn til å hverken slakke på gassen eller stoppe for å hjelpe. Fy fy gutter .... det er notert

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar