tirsdag 24. juli 2012

SnorkelMoro i Hvittingbukta

Sted: Hvittingbukta
Dato: 14.07.12
Temperatur: 17 grader
Sikt: 2-3 meter
Dykkere: Nils Petter, Sofie, Kasper og Fredrik

På ny ble SnorkelEnka etterlatt hjemme for å ordne opp til grillgjestenes ankomst senere på kvelden. På ny fant Gylta og Flyndra veien ut til det ikke helt åpne hav. Med seg som unnskyldning denne gangen tok de Sofie og Kasper. Spesielt Kasper var sugen på å repetere dykket på Sauholmen som ble avbrutt altfor tidlig.

Veien ut til hvitingbukta ble av den humpete sorten, men moro var det i den grønne HallanBåten vi har fått lov til å disponere. Fort gikk det å. Moro fort.

Hvittingbukta ble valgt fordi den ligger i le for sønnavinden. Et perfekt valg, det er jo tross alt ikke vi som styrer de herses grønne algene som kludrer med sikten. Likevel ble det en hyggelig vannkjenning for store og små. Telefonen var rødglødende da vi endelig ble tørrskodde 1807 på ettermiddagen. Kanskje ikke så rart ettersom vi hadde invitert gjester til klokken 1800. Vi rodde ... eller brukte 20 hester'n ... det i land med hyggelig samvær, blide åsyn og høy glassføring da ble servert grillmat av ypperste klasse og perfekt tilbredt av gjest og sjefkokk Øwre.

En herlig ettermiddag til tross for dårlig sikt. Litt søppel fra havets bunn fikk vi også klarert. Video fra turen:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar