onsdag 16. januar 2013

Litt normale ... kanskje


For de som følger ekstra godt med, har vi allerede passert annenhvertirsdag, uten så mye som en dykkerrapport. Har vi blitt koko, lurer dere sikkert ... eller kanskje det heter å falle tilbake på normalen. Ja, kanskje vi var litt normale i dag. Vi droppet faktisk den morsomme planen om å traske over isen til Sauholmen og dykke på skjærene på vestsiden. Men tro ikke tirsdagen var fri for dykkeraktiviteter likevel.
Vår søken etter den perfekte harpun for oslofjordens "herlige" sikt store deler av året fortsetter. Vi tror vi har funnet oppskriften og i dag ble seks skuffefronter av teak limt sammen til det som skal bli to emner til harpunen.

For at det skal ha ekstra god tid til å herde utførte vi jobb og tørke i garasjen. For de invidde vet jo at dess lenger tid den får på herdeprosessen jo sterkere blir det. Og disse smådjevlene skal bli sterke og sparke godt fra seg når de ferdigstilles.

Men vi lærte jo også litt. Det kan være lurt å ha epoxy komponentene lagret på et litt varmere sted. Krefter måtte brukes for å i det hele tatt få fart på pumpa. Men til slutt hadde vi en herlig blanding til alle plankene. Det ble faktisk også nok til nO2 fikk håndtaket festet og noen snasne lameller av wenge på tuppen.

Og skulle du tro at vi kommer til å holde til normalen i fremtiden tar du skammelig feil. Allerede søndag er det planlagt vannkjenning, denne gang et sted i nærheten av Engelsviken eller Slevik. Bare rope ut om det er noen flere litt koko bananer der ute som vil være med. Vi stikker i alle fall tærne i vannet ca 1327 og holder det gående en time, for så å nyte solen og kaffekoppen på et eller annet svaberg etterpå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar