onsdag 30. november 2011

Tøffe tider

SnorkelSkjegg ikke bra nok
Det er tøffe tider for SnorkelPikkene. Ikke bare er vannet blitt kaldt og lyset tar kvelden før vi er ferdig på jobb. Plutselig fant den kjerringa Berit på å komme rekende. Med seg tok hun vinden, bølgene og sikten. Makan til oppførsel skal man lete lenge etter. Møkka kjerring. Dette alene berettiger oss ikke å bruke frasen "Tøffe Tider". Men legger du til at vi er inne i en tid der vi får avslag på avslag, ja da er det lov å kunne kalle det for tøffe tider. Ja til og meg driste oss til å kalle det jævla tøffe tider.


Avslag 1: Frifond
Vi leverte en veldokumentert søknad om penger til barneutstyr som vi kan ha til felles bruk i klubben. I tillegg la vi inn ønsker om penger til lykt, kamera og båtmotor.
Resultat: Avslag
Grunn: Vi ble oppfordret til å organisere oss som idrettslag og søke penger andre steder.

Avslag 2: Movember
Vi leverte søknad om å fronte kreftsaken med bruk av SnorkelSkjegg fremfor bart, da barten er lite egnet til dykking.
Resutat
:Avslag
Grunn: De kunne ikke avvike prinsippene og oppfordre til skjeggvekst.

Avslag 3: Sparebank1
Vi leverte en veldokumentert søknad om penger til barneutstyr som vi kan ha til fellesbruk i klubben. I tillegg la vi inn ønsker om penger til lykt, kamera og båtmotor.
Resultat: Avslag, men vi fikk i overkant av 1300 kroner av Sparebank1 via Facebook likes fordi andre mennekser syntes det var gode tiltak for å få barna trygge i vannet.
Grunn: Ingen grunn gitt, selv etter mange forespørsler.

I disse dager vurderer vi derfor sterkt om vi skal gå hen og organisere oss som idrettslag. Dette innebærer at vi må foreta en navneendring og at vi må begynne å innhente kontigenter (de blir ikke av skremmende art). Fordelen er at vi kan søke om tippemidler, andre midler og treningstid i svømmehall (noe vi allerede har søkt om, uten at vi har fått hverken slag eller avslag ennå. Søkte nylig og venter på svar). Mail blir sendt ut på høring. De som måtte ha noen gode navneforslag er velkomne til å lufte de i kommentarfeltet. Norges Idrettsforbund har visse krav til navnene. De bør være stedsrelatert, aktivitetsrelatert og indikere at vi er et lag eller en klubb.

Eksempler:
Son/Soon Snorkel Klubb
Son/Soon Snorkel Lag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar