søndag 15. januar 2012

(Av)slag i trynet

Sted: Grevlingen Svømmehall
Dato: 15. januar
Vanntemp: 25 grader
Sikt: (minst) 25 meter
Dykkere: Sofie, Josefine, Ludvig og Nils Petter. (Oskar og Kasper)

SnorkelAlarmen ble satt lørdag kveld, fordi søndag morgen er nå SnorkelMorgen. Voksne og barn var nok litt uvante med å måtte stå opp såpass tidlig en søndag, men opp skulle vi, fordi vi hadde bassenget for oss selv fra kl 0900 til kl 1030, trodde vi..


Da vi ankom parkeringsplassen var allerede Oskar på plass, han lurte på hvorfor det var mørkt i svømmehallen, skulle det ikke være SnorkelSvømming kl 9? -Joda, svarte vi, det er vi som har nøkkel og skal låse opp! Små og store gledet seg, og skuffelsen var stor som torsken på Krokstrand da meldingen "Ikke adgang" dukket opp i displayet på kortleseren ved døra.  Hva var dette?? Kortet ble prøvd flere ganger, både opp ned, baklengs og forlengs, og med koden tastet inn både før og etter, og alt dette både før og etter kl 0900, men med samme resultat: "Ikke adgang". Bestemoren til Sofie og Kasper tok til og med turen hjem igjen til Bingen for å hente Fredriks nøkkelkort, men heller ikke det virket. Da vaskedama kom slapp vi inn, men vi kom ikke lenger enn gangen, vannet forble utilgjengelig for SnorkelGjengen. 

-Vi er sure!!
ropte Sofie og Josefine da vi måtte dra hjem igjen.  Heldigvis åpnet Svømmehallen kl 1100, og vi fikk badet, selvom det ikke ble helt det samme som vi haddet gledet oss til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar