tirsdag 17. januar 2012

Soon Fridykkerklubb

Som de fleste vel har fått med seg, så SnorkelPikkene seg nødt til å bite i den seige tanga, spytte ut krabbekloa og stifte Soon Fridykkerklubb. Det ble et stiftelsesmøte helt uten dramatikk og de medbragte SnorkelKakene og den ferske flyndra beholdt den ferske Nestlederen Nils Petter for seg selv. Kaffe av ypperste merke ble dog servert.
Soon Fridykkerklubb ble stiftet 12/1-2012 med NP, Roger, Rune, Linda og Fredrik mer eller mindre tilstedeværende. Følgende styre ble oppnevnt i tillegg til de obligatoriske lovene som ble underskrevet.

Leder: Fredrik
Nestleder: Nils Petter
Styremedlem: Roger
Styremedlem: Linda
Vara: Rune

Om du ikke finner navnet ditt på listen og gjerne skulle vært der, fortvil ikke. Vi finner et verv til alle som vil.


SnorkelP ikke begravet
Fortvil heller ikke om du tror SnorkelBloggen og SnorkelBegrepet generelt vil forsvinne. Vi besluttet å beholde SnorkelP som en underavdeling i Soon Fridykkerklubb og åpner samtidig for andre avarter innen fridykking. Dette da selvfølgelig om riktige personer melder seg til tjeneste innen de unevnte arter. Om du fortsatt vil ha mulighetene nevnt: Apnea, UV-Rugby, UV-Hockey og UV-bryting. I srkivende stund har vi ikke noe organisert innen de grenene.

Trening inne
Vi har fått innpass hos Vestby kommune og blitt tildelt treningstid på søndager fra 9.00 til 10.30, så nå er det bare å korke rødvinen tildigere på lørdag og heller spare et par glass til søndagsmiddagen. Det er en trening som er åpen for innspill og åpen for alle medlemmer. Medlemskontigenten vil bli på beskjedne 100 spenn og treningsavgiften for junior vil være 50. Om du ønsker å trene inne som senior koster 200, mens familiemedlemsskap kommer på drøye 500 inklusiv trening. Vi håper disse summene er langt fra avskrekkende og håper at de fleste ønsker medlemsskap, om ikke annet for å støtte den nye klubben.

Instruktører søkes
Vi ønsker instruktører i vannet og om noen skulle være sugne på litt sertifisering er det bare å klapre på tasturet. Første kurs vi har funnet er midt i mars. Trolig deltar Roger, Nils Petter og Fredrik. Muligens også Rune, gjerne andre også.

Dykkes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar