mandag 23. januar 2012

Kanonstart for Soon Fridykkerklubb

Første trening for ferske Soon Fridykkerklubb ble suksess fra ende til annen. I alle fall var det lite å si på oppslutningen tidlig en søndags morgen. Hele 15 barn og 5 voksne hadde vannføling i Grevlinghallen, til og med enkelte av de beskuende foreldrene fikk en og annen dråpe i håret.
Søndag morgen klokken 8.45 var det SnorkelOppmøte utenfor Grevlinghallen. Mange spente barn og noen spente voksne var mer eller kanskje mindre våkne, men i vannet ville alle sammen.


En del av tiden gikk med til å bli litt kjent med nye fjes, mens de nye fjesene fikk bli kjente med gamle fjes. Vi fikk også tid til litt øvelser og mye lek og moro. Vi som var ansvarlige hadde det veldig trivelig og det håper vi også barna hadde. Her var det mange flinke svømmere og dykkere. Man kunne vel knapt bedt om en bedre start på søndagen.

Neste søndag kjører vi på med ny runde, det gleder vi oss til. Det er moro å være i gang med et tilbud vi aldri tidligere har hatt i Son. Treningene i hallen er også åpne for voksene, men med så mange barn, vil nok mye av tiden til "instruktørene" være forbeholdt barna. Vi skal ha det gøy sammen og bli en dyktig og sammensveiset gjeng som er klar for å utforske sjøen når det varmt nok, eller vi har penger nok til å kjøpe inn drakter.

Så fort vi har fått alle offisielle papirer godkjent vil vi være i gang med å lage ny hjemmeside, men vi lover samtidig at denne bloggen vil bestå og ikke minst inneholde løse, faste og våte skriblerier. Takhøyden er like stor hos oss som Sonskilen er dyp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar