torsdag 12. januar 2012

Konstitusjonsfisk

Sted: Kjøvangen
Dato: 12. januar
Vanntemp: 4 grader
Sikt: 5 meter
Dykkere: Nils Petter og Fredrik

Endelig ettermiddagsdykk igjen. Kjøvangen har vært velykket før og vi satset på ny tur i velkjent terreng. Det var pokkers så kaldt, som det bør være på denne tiden av året. Ikke så galt i vannet og kanskje heller ikke i lufta. Men en skikkelig grinete vind gjorde sitt til at vi gledet oss til å komme i vannet og varme oss litt.


På vei ut etter torske-terreng gled Nils Petter observant over en flat en. Han informerte meg om en feit en og lovte å ta den på vei tilbake.

Dykket var fint, men torsken ikke sulten. Det ble mye opp og ned på vei sørover. Etter en god stund snudde vi ble enige om å utforske litt rundt "kløfta" utenfor brygga. På vei bortover sjekket NP opp dama på bunn, og der lå hun fortsatt oog koste seg. Jeg ble bedt om å komme ned å ta en vurdering. Sammen ble vi enige om at dette var grei kveldsmat til konstitusjonsmøtet i kveld.

Mens jeg tok med harpuner og kalde føtter opp på land, tok GyltePetter'n med kniven på jakt. Opp kom han med kilo's flyndra. Årets første fangst og gutten har virkelig satt standarden for hvor prisene går i 2012.

Et herlig dykk som ble vanvittig kaldt på grunn av den super sure vinden.

I kveld spises flyndra og klubben konstitueres

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar